2012年9月24日 星期一

Chinese hot pot

Chinese hot pot is beetje hetzelfde gourmet, maar eten wij chinese met soep in plaats van bakken.
Je kunt om met jouw familie of vriendjes veel plezier te eten.  Voeg vlees, groenten, vis, ganarlen en soep toe. Dan vis je er voedsel met netjes van.


Chinese hot pot (2 personen):

1 pak hot pot bouillon (sate of extreme pittig)
2 liter water

20 dumpling/wonton
250g gehakt balletjes
100g verse zalm
10 stukjes ganarlen
300g groenten
150g kip filet of 250g biefstuk
1 pak udon/1 zakje vermicelli

1 camping gasfornuis (plus 2 flessen gas) of 1 elektriciteit fondue
2 netjes

Saus :
1 chillie pepper
2 tenen knoflook, fijnesneden
soya saus

1. Kook 2L water.
2. Voeg een pak bouillon toe.
3. Voeg vlees, groenten, dumpling en vis toe.
4. Voor biefstukjes moet je met een netje koken, want biefstuk gaat snel om te koken.
5. Vind je de voeding in het pot drijvend, vis je deze met jouw netje.
6. Tenslotte kan je een pak udon toevoegen, want de soep wordt meer lekkerst na lange koken. Udon kunt de soep van smaak absorberen.

Eet smakelijke!!



沒有留言:

張貼留言