2012年9月23日 星期日

Gemarineerd kippen vleugels met vis saus en knoflook

Ik vind makkelijk om kippen vleugels te koken, bijvoorbleed grild, bakken, uit de oven....

Vis saus vind ik het lekker saus met knoflook en kippen vleugels. Vis saus komst uit Thai of Vietnam. De smaak is beetje dezelfde kaas, gebruik ik de saus in plaats van zout. 




Gemarineerd kippen vleugels met vis saus en knoflook:

8 kippen vleugels

De saus:

2 tenen knoflook, fijngesnede
3el vis saus
1el suiker
1el soya saus
1el chinese koken wijn

1.) Voeg de saus met de kippen vleugels toe. Houdt ze in koelkast over 2 uur.
2.) Verwarme de oven voor op 200C graad.
3.) Bak de kippen vleugels ca. 15 min elk kant in de oven.

Eet smakelijk!

沒有留言:

張貼留言